McWell

Här anordnas bl.a  hockeypub med mat och dryck för allmänheten innan Skellefteå AIK:s hemmamatcher under SHL-säsongen. Passa på att boka bord via länken här, för att säkra din plats redan nu!

https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_skeske&unitId=13&sectionIds=1 

Hockeybuffé innan kvällsmatch med två olika rätter, och varierat innehåll för 199:- Kom ihåg att anmäla allergier, och självklart så bjuder vi på kaffe och gobit! Bokning ska ske senast 24h innan matchstart. Om bokningen ej kan genomföras så är det antingen fullbokat eller för nära evenemangsstart.  För sällskap över 20 pers, eller övriga frågor, är ni välkomna att kontakta oss! Avbokning sker via bokningssidan, men avbokar du senare än 24h innan ankomst, så maila oss på info@folkparkenskelleftea.se   Välkommen till mysigaste puben i stan!

Torsdag 1/2 serveras kyckling med pepparsås, varmrökt karré och rostad potatis samt sallad och bröd.

McWell må ligga högt upp i norra Sverige men när du kommer in genom dörrarna möts du av en genuin skotsk pub med alla förutsättningar för att skapa den rätta stämningen, så vill du hyra lokalen i samband med en konferens hos oss eller anordna en pubkväll för vänner, ditt företag eller liknande evenemang, så är McWell ett perfekt val!

Här anordnas bl.a  hockeypub med mat och dryck för allmänheten innan SAIK:s hemmamatcher under SHL-säsongen. Passa på att boka bord via länken här, för att säkra din plats redan nu!

https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_skeske&unitId=13&sectionIds=1 

Bokning ska ske senast 48h innan matchstart. För sällskap över 20 p vänligen kontakta oss! 

Avbokning sker via bokningssidan, men avbokar du senare än 24h innan ankomst, så maila oss på info@folkparkenskelleftea.se   Välkommen till mysigaste puben i stan!

Möjlighet finns också att hyra puben i samband med arrangemang i någon av våra konferenslokaler, e

McWell må ligga högt upp i norra Sverige men när du kommer in genom dörrarna möts du av en genuin skotsk pub med alla förutsättningar för att skapa den rätta stämningen, så vill du anordna en pubkväll för vänner, ditt företag eller liknande evenemang, så är McWell ett perfekt val!

Svart McWell logotyp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rulla till toppen