McWell

Här anordnas bl.a  hockeypub med mat och dryck för allmänheten innan SAIK:s hemmamatcher under SHL-säsongen. Passa på att boka bord via länken här, för att säkra din plats redan nu!

https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_skeske&unitId=13&sectionIds=1 

Hockeypytt med varierat innehåll för 249:- Kom ihåg att anmäla allergier, och självklart så bjuder vi på kaffe och gobit! Bokning ska ske senast 36h innan matchstart. Om bokningen ej kan genomföras så är det antingen fullbokat eller för nära evenemangsstart.  För sällskap över 20 pers, eller övriga frågor, är ni välkomna att kontakta oss! Avbokning sker via bokningssidan, men avbokar du senare än 24h innan ankomst, så maila oss på info@folkparkenskelleftea.se   Välkommen till mysigaste puben i stan!

McWell må ligga högt upp i norra Sverige men när du kommer in genom dörrarna möts du av en genuin skotsk pub med alla förutsättningar för att skapa den rätta stämningen, så vill du hyra lokalen i samband med en konferens hos oss eller anordna en pubkväll för vänner, ditt företag eller liknande evenemang, så är McWell ett perfekt val!

Svart McWell logotyp
Rulla till toppen