Evenemang

Dans, fest, event eller konferens. På Folkparken är ingenting omöjligt.

Evenemang 1

Festlokal

Vår festsal Kronan är en vacker festlokal med både takhöjd och rörelsefrihet. Etagevåningen runt lokalen skapar rymd och öppnar upp ännu fler möjligheter för dig som vill boka lokalen. I Kronan finns möjlighet att duka för 650 personer och vi kan även öppna upp mot den intilliggande lokalen Kärnan som rymmer ytterligare 200 sittande gäster.

Vi kan erbjuda kompletta lösningar med mat, show och underhållning men det är du som kund som avgör vad du vill ha och i vilken skala. Vi  samarbetar också med cateringfirmor för att kunna vara flexibla med ett flertal olika lösningar.

Evenemang 2

Dans

I mer än 50 år har Folkparken varit en stor del av danslivet i Skellefteå. Med regelbundna danser året om välkomnar vi dansband från hela Sverige och ger publik chansen att ta del av de bästa dansbanden som landet har att erbjuda.

Under sommaren arrangeras dans varje torsdag och under vinterhalvåret minst en gång varannan månad. 

Sommardanser 2024! 

27/6 Highlights

4/7 Fernandoz

11/7 Eloge

18/7 PH:S

25/7 Black Jack 

1/8 Martinez

8/8 PH:S

15/8 XPlays 

Evenemang 3

Konferens

Söker ni efter en flexibel och komplett lösning för er konferens eller mässa är vi på Folkparken den perfekta samarbetspartnern. Med vårt breda utbud av lokaler i olika storlekar kan vi tillgodose en mängd olika behov som ni kan ha för er konferens.

Oavsett om det är en mindre arbetsgrupp som ska träffas eller hela företaget så kan vi anpassa vårt erbjudande efter era behov.  Hör av er om ni vill vara nästa i vår rad av nöjda kunder.

Vi kan ordna med allt runtomkring er konferens som ni behöver med vår kunniga personal inom lokaler, mat och teknik alternativt tillsammans men någon av våra samarbetspartners.

Evenemang 4

Konsert

Folkparken är en av de största och mest aktiva arenorna för livemusik i Skellefteå. Inomhus finns dels Kronan med plats för upp till 1100 personer, men också lokalen Kärnan som rymmer upp till 500 personer.

Utomhus finns det plats för konserter med upp till 30 000 besökare. Vi är alltid intresserade av större arrangemang och kan erbjuda allt från att bara hyra ut ytan till dig som arrangör eller att själva sköta allt kring arrangemanget.

Evenemang 5

Nattklubb

Folkparken är Skellefteås största nattklubb. Vi kan erbjuda ett pumpande och fartfyllt dansgolv för upp till 1100 personer, men vi är också mer än bara en nattklubb. Ett flertal olika klubbar använder våra lokaler till att bjuda på det mest mångsidiga och roligas nöjeslivet i Skellefteå.

Vi är alltid intresserade av samarbeten med klubbarrangörer. Har ni en klubb eller en dröm om en klubb men letar efter en tillräckligt stor, tillräckligt bra eller tillräckligt flexibel lokallösning? Då är Folkparken ett givet val, hör av er till oss.

Evenemang 6

Loppis

Inne i Kronan, den största lokalen i Folkparken arrangeras regelbundet loppisar. Håll utkik på vår kalender och på Folkparkens Facebooksida för datum för kommande loppisar.

Information till dig som loppis-försäljare:
Loppisen sköts av Ludwig Eriksson & Emma Dahlgren.

För mer information & bokningar kontakta dem på följande sätt: https://www.facebook.com/loppisskelleftea/

loppisfolkparken@gmail.com eller 070-34 83 500

Rulla till toppen